Radioer som opfordrer til drab
skrevet af Rolf Slot-Henriksen

Islamiske radioer - Talerør for islam

“Radio Aap ki Awaz" kalder til drab
Den pakistanske religiøse radio i København lavede en udsendelse, i hvilken imamen ved moskeen Farouk Sultan i maj 2000 opfordrede til at myrde redaktøren på et tidsskrift, som har kritiseret imamen selv. "Redaktør Hanif Chaudry er Satan!" råbte han til 600 muslimske troende ved fredagsbønnen i København. "Han er Satans yngel, der skal slås ihjel!" Radio Aap ki Awaz viderebragte disse dødstrusler i æteren til alle Pakistanere i København to dage efter.


Radio Vesterbro” roser drab
Radio Vesterbro i København blev kendt i forbindelse med Pakistans dødsdomme over uskyldige kristne og børn for påstået blasfemi. Efter at blasfemistraffen for at fornærme profeten Muhammed jævnfør sharialoven var blevet udvidet til dødsstraf i Pakistan, faldt en lang række dødsdomme blandt andet over et barn, som aldrig havde lært at skrive. Barnet, som ikke var muslim, men kristen, var anklaget for at have skrevet hånende slogans mod profeten.
En dødsdom over barnet blev rost i radio Vesterbro og der blev opildnet til gennemførelse af blasfemidrab.
Radioen finansieres hovedsageligt gennem danske tilskud over skattebilletten.


Radio Islam" dømt
Den eneste radio, som har fået en dom, er den svenske "Radio Islam" i Stockholm. Denne kommer jævnligt med trusler mod andre, ikke mindst mod jøder. Radio Islam ledes af Ahmed Rahmi, som fik en dom for racistiske udtalelser mod jøderne. Men hans radio eksisterer stadig i bedste velgående i Sverige og har dertil en hjemmeside, som man også kan læse på Internet. Ahmed Rhami mener, at "Hitler var for human ved jøderne" og siger selv, at radioens synspunkter "er meget repræsentative for de stemninger og drømme, som findes hos majoriteten af muslimer".Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk