Kvinder i Danmark dræbt pga frafald fra Islam
skrevet af WahabDet er for os naturligt, at man har retten til at skifte religion. Det er en af de rettigheder, som Grundloven indebærer.

Dette accepteres ikke af islam, idet Koranen og dermed islamisk lov påbyder at dræbe den mand og piske den kvinde, som vil forlade islam. Jfr. Koranen skal drabet fuldføres efter 3 advarsler:

Eks. 1) Juni 2000: Imamen ved Jönköbings største moske sheik Mahmoud kræver offentligt og opfordrer til, at enhver som forlader islam i Sverige skal dræbes:
”Det er klart at de som forlader islam må dræbes, selvom den svenske lovgivning ikke er klar til det endnu. Sådan siger den hellige koran og vi må følge den…. Vi må starte med at få indført islamisk familieret for at få overholdt religionsfriheden” (Adolfson magazinet.30.6.0En lang række af de mord på kvinder med islamisk baggrund i Danmark skyldes drab for frafald, men kategoriseres gennemgående af politiet som jalousidrab.

Her følger få eksempler fra en kort periode:

Mor blev rituelt slagtet
27-årig mor til fire slagtet og måske levende begravet på badestrand
Overskrift i Ekstra Bladet 6.11.98:
” Doham Al-Rizy blev Halal-slagtet.”
”Pulsårerne i Dohams hals var skåret over med to særprægede knivstik i hver sin side. De gik lodret ind i siden og bagom struben. Det var gjort for at få frit blodudløb fra halsen.”
”Der er mange forskellige måder at slagte dyr på alt efter geografisk område. Det tætteste, som vi kunne angive som oprindelsessted til den type Halal-slagtning var Nærøsten, siger prof. Johannes Aagaard...”

Begrundelse for denne slagtning: Korancitat sura 8.12: Jeg vil indjage skræk i de vantros hjerter. Ram dem (med sværdet/kniven) ovenover nakken og slå fingerspidserne af dem”.

Kvalt i sengen.
Hun var for dansk og faldet fra islam.
Den kun 19 årige Esme Oezer blev kvalt i sengen af sin tyrkiske ægtemand i Vejle august 1999. Mandens begrundelse: Hun var for dansk og faldet fra islam. Derfor var han nød til at dræbe hende. Han siger videre, at han fortsat vil forfølge hende i det hensides.

Myrdet og brændt til døde fordi hun var for vestlig og ikke nok muslim.
Sept. 1999 blev den 29 årige iranske kvinde Mahnaz Rahmani myrdet af sin mand og brændt ihjel i Køge. Hun blev brændt til ukendelighed som straf fordi, hun ikke fulgte islam til punkt og prikke.

Skar halsen over på kone og barn
Nov.99 dræber manden sin kone og deres ene datter i Tingbjerg ved København. Han torpederer dem med sit bil, da de er på vej til børnehave og skærer halsen over på dem medens andre magtesløs må se til. En når at redde det ene barn.

For vestlig
Amina Hussein fra Syrien blev af sin mand dolket ihjel for øjnene af skrækslagne buspassagerer på Amager. Hun var for vestlig og ikke sand muslim, mente manden, der henrettede hende.Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk