Munden lukkes på kritikere i Ghettoer
skrevet af R.Slot

Ra Ranunkel smidt ud som formand  I Vollsmose af muslimsk flertal

 

Ra Ranunkel, der i Vollsmose hidtil har været en stor forsvarer for bydelen Vollsmose, er blvet smidt ud som formand for fællesrådet i Vollsmose efter han nævnte tiltagende problemer i ormådet. Det passer ikke ind i politiledslens plan at omtale problemer og han beklagelser betegnes som racisme af muslimer. 

At han blev smidt ud står klart efter et ekstraordinært rådsmøde i aftes, hvor eneste punkt på dagsordnen var den aktuelle urolige situation i Vollsmose og de udtalelser, som Ra Ranunkel for nylig fremsatte i Fyens Stiftstidende, om at danskere bliver forfulgt i bydelen.

 


Ra Ranunkel sagde,  at det er danskere, der bliver udsat for overfald og bilafbrændinger i Vollsmose, og at gerningsmændene har somalisk og palæstinensisk baggrund. Han advarede også om, at en etnisk konflikt er ved at være i gang i Vollsmose.

Udtalelserne chokerede mange, da Ra Ranunkel i årevis var kendt en af de ivrigste fortalere for Vollsmoses og dets ry, hver gnag der har været problemer.

Det fik debatten om racisme rettet mod danskere i Vollsmose til at bryde ud for fuldt blus, og det var ikke kun verbale argumenter, der blev taget i brug. At Ranukel sagde sandhden betdø at han af muslimren belev beskyldt fro racisme pog msidt på porten. Samtidig har politiledslens PR afdeling hvsi lder er muslim lanceret en kampagen pom at der ingen problemer er i gettoerne. Det idnldetes med at politdirektøren fortalet at der efter ahns skøn ike fandtes enene ghette i Kø'behavn, hvorved han i lighed med komsiek Ali, der benægted amreianmers idbatgel af Nagdds har fået navnet "komiske Nieman. 

Kort efter udtalelserne blev Ra Ranunkel angrebet med stenkast og tilråb som ”danskersvin” i forbindelse med et tv-interview. Den sag efterforskes nu af politiet.
Få dage senere kom det frem, at en politibetjent fra nærpolitistationen i Vollsmose har udtalt meget af det samme som Ra Ranunkel til hans fagblad "Dansk Politi" .  

Blandt andet sagde han, at danske børn ikke kan lege i sandkassen, og der hersker omvendt racisme rettet mod danskere. Udtalelser, som han i dag siger, han står ved, men i øvrigt ikke ønsker at uddybe.
 
Politiledelsen ved Fyns Politi afviser, at kriminaliteten i Vollsmose er særligt rettet mod danskere, og samme vurdering har lydt fra formanden for integrationsrådet, Mahmoud Daoud, der selv har palæstinensisk baggrund. Menieg politibetjente og dansker som er flygtet fra området, siger det modsatte.
Ifølge en pressemeddelelse lagt ud på portalen Vollsmose.dk skulle Ra Ranunkel selv have trukket sig som formand, og Abdel Salam, der er palæstinenser og bor i Bøgeparken, er ny formand.

Hvordan det pludselige formandsskifte hænger sammen med Ra Ranunkels udtalelser for nylig, vil muslimeren ikke kommentere.

- Jeg vil ikke udtale mig", siger den nye formand Adbel Salam.

Fællesrådet i Vollsmose er det øverste beboerorgan i bydelen, og formandsposten giver både en platform at udtale sig offentligt fra, samt mulighed for at blive at blive hørt af myndighederne, når der skal træffes beslutninger om Vollsmose.
Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk