Vold udgår fra dansk stormoske på Vibevej
skrevet af Chris Hinrichsen

Revolutionsgarden bag moske på Vibevej /Vold og trusler før høring i Kbh

Troværdige oplysninger viser nu, at det er Irans revolutionsgarde og den internationale shiamuslimske organisation Ahlul Bayt, som står bag den nye stormoske på Vibevej i København. Den muslimske organisation er pga. af dens voldelighed forbudt i flere lande. Og det er kendt, at det var den iranske revolutionsgarde som organisation, som stod bag besættelse, kidnapninger af ambassadører og nedbrændinger af andre landes ambassader i Iran, ligesom det var folk fra den muslimske revolutionsgarde, som stod bag mordene bag mange demonstrende i Irans gader i 2009 og 2010, hvoraf flere overfald må betegnes som regulære henrettelser af kritikere af styret. Organisationen Fællesinitiativet, som består af eksiliranere, oplyser, at Sayed Mohammed Mehdi Khademi, der er imam for moskéen på Vibevej, i de statslige iranske medier tituleres som "den internationale Ahlul Bayts imam i Danmark." Det er usandt, lyder det fra Ahlul Bayt i Danmark.

Ikke desto mindre er det netop det, som det iranske styre fortæller, herunder på internet.

 

Foreningen Ahlul Bait, der står bag den kommende stormoské på Vibevej i København, har en direkte forbindelser til den internationale organisation Ahlul Bayt, hvor shia-gejstlige i Iran og  Hizbollah i Libanons politiske og militære leder, Hasan Nasrallah, der ynder at lade sig fremstilles stående med en maskinpistil i hånden, sidder i bestyrelsen.
Den internationale Ahlul Bayts hjemmeside henviser til Ahlul Bait i Danmark som en del af organisationen. Og Sayed Mohammed Mehdi Khademi, der er imam for moskéen på Vibevej, tituleres i statslige iranske medier med betegnelsen "den internationale Ahlul Bayts imam i Danmark."
Defor er forbindelsen helt sikker. På de statslige iranske hjemmesider kan man se, at den danske moske er Irans prestigeprojekt i Vesten. Den 40-50 millioner kroner dyre moské er finansieret af den iranske stat, der også i 2001 finansierede købet af grunden på Vibevej gennem et ejerpantebrev udstedt til Irans daværende ambassadør.

Er moskeen et center for vold?

Organsationen bag er ligesom revolutionsgarden været kendetegnet af vold. Moskeen talsmand henviser til, at der aldrig har været vold ud fra Irans moskeer i Europa og på Vibevej. Ikke desto minder har flere større retssager i Tyskland og England afdækket at stribevis af mord og overfald på eksiliranere og kritikere af Iran er udgået fra netop disse kredse. Høringen I Købehavn om moskeen, hvor desværre kun få danske var mødt op viste det samme. Flere eksiliranere fortalte ved høringen, at de dagen før høringen var blevet overfaldet. En fortalte, at en af overfaldsmændene oven i købet sad i salen under høringen og at denne havde froøsgt at kvæle ham.  En anden eksiliraner, som filmede under høringen, blev flere gange truet på livet. Og høringen kulminerede da en eksiliraner fortalte, hvordan har havde været underkastet tortur i i en deres moskeer i Iran.

Det er helt i tråd med at flere end 100 eksiliranere, der har sagt præstestyret imod, er blevet slået ihjel i Frankrig, Tyskland og Sverige. At styrets magt og antidemokrati gennem vold og trusler udbredes under dække af en statsmoské er derfor indlysende.

Når talskvinden for moskeen på Vibevej Zahra K. Al-Robai, der også er talskvinde for Foreningen Ahlul Bait, afviser forbindelsen til den internationale Ahlul bait og Irans islamiske diktatur, er det en opretstående løgn, som i shia-islam kaldes taqiya Taqiya er i shia-islam en religiøs løgn, tilladt af Allah for at forvirre de vantro og fremme islam.

"Vi tilhører ikke den internationale organisation Ahlul Bayt," siger hun.

Henvisningen på den internationale Ahlul Bayts hjemmeside forklarer Zahra K. Al-Robai med, at shiamuslimske foreninger altid henviser til andre shia-muslimske foreninger rundtomkring i verden. At imamen fra Vibevej i statslige iranske – og persisksprogede – medier kaldes den internationale organisations imam i Danmark er usandt, hævder hun. Det samme gælder selve anklagen om, at stormoskéen er et brohoved i Danmark for diktaturet i Iran.
” Vi har eksisteret i Danmark i otte år, og der har aldrig været noget problem med hensyn til præstestyret i Iran. Beskyldningerne viser, at vore kritikere søger rampelys ved at beskylde os for sådan nogle latterlige anklager," siger Zahra K. Al-Robai.

Det er ikke ulovligt at bygge en moské, men det er i klar modstrid med den danske grundlov, som forbyder religiøse grupper, som lærer eller praktiserer vold ”eller andet anstødeligt”. Af samme grund er moskeen ulovlig på dansk grund.

 

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk