Slå dine kristne soldaterkammarater ihjel
skrevet af Chris Hinrichsen

Den fremtrædende islamiske imam Anwar al-Awlaqi opoforder nu direkte muslimske soldater i den amerikanske og i vestlige hære til om muligt at slå deres solaterkammatater ihjel, hvis de er kristne, ateister eller tilhører en ikke-muslimsk religion, såfremt disse gør tjeneste i Afganistan eller Irak eller forbereder sig på det. Imamen er tidligere blevet sat i forbindelse med det mislykkedes forsøg i julen på at sprænge et amerikansk fly i luften

  Anwar al-Awlaqi, opfordrer alle muslimer, der gør soldatertjeneste, til at følge eksemplet fra den amrikanske muslim og major Nidal Hassan, der står anklaget for drab på 13 af sine kammerater. Nidal Hassan, der var højt uddannet soldat og psykoterpeut, har selv forklaret, at han myrdede sine soldaterkammerater på den amerkanske base, fordi han mente, de var imod islam og fordi han mente, de skulle kæmpe i Afganistan. Derfor var det hans pligt som muslim at følge profeten og dræbe så mange som muligt. Langt flere end de 13 døde blev såret under Nidal Hassan angreb på sine kammerater på den amerikanske base.

Den kendte muslimske imam er indforstået med Nidals aktion, roser den og opforder nu andre muslimer i hæren til det samme.Al-Awlaqis opfordring kommer i en video, der søndag er lagt ud på en video, frigivet af al-Qaeda på Den Arabiske Halvø og videreformidlet af den amerikanske følgegruppe, SITE.

Imamen siger, at det, som Nidal Hassan gjorde, var heroisk. "Jeg vil opfordre alle muslimer, der gør tjeneste i den amerikanske hær, til at følge hans vej. Han er en af mine disciple, og det er jeg beæret over", siger al-Awlaqi i videoen.

Major Nidal Hasan, en psykiater i den amerikanske hær, er anklaget for at have åbnet ild i november 2009 mod kolleger på Fort Hood i USA. Han kommer fro retten i 2010.Under drabene på sine soldaterkammerater råbte han "Allah er stor". "Det var en herlig aktion" siger imamen "at  dræbe amerikanske soldater på vej til Afghanistan og Irak". Imamen påpeger, at ved sådanne aktioner forsvarer man som muslim jo blot islam.

Awlaqi forsvarer også den nigerianske studerende Umar Farouk Abdulmutallab, der er anklaget for forsøg på at sprænge et passagerfly på vej mellem Amsterdam og Detroit i luften sidste jul.

"Operationen var meget vellykket, selv om den ikke dræbte nogen", siger han. Imamen er amerikansk født og er opvokset i USA, men har yemenitiske forældre.

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk