Integrationikonet Mona Sheikh som Al-Qaida fan

Mona Sheikh blev i stort set alle medier for få år siden fremstillet som det store Integrationsikon, forbilledet på den perfekte integration og moderat muslim. TANKEN VAR DENGANG AT UDDANNELSE BEVIRKER, AT ISLAM BLIVER MODERAT.
Som integartionsforbillede blev hun gennem 5-6 år fremhævet med fornem spalteplads i landets aviser og gennem mange samtaler i radio og TV, selvom det efterhånden blev klart at hun ønskede hele sharia som muslimsk lov indført. Efter hun ikke ville give slip på sharia og måtte ekskluderes af Det radakle Venstre har hun efterhånden vist sit sande ansigt, sidst ved bl.a. konsekvent at kalde al-Qaeda for Internationele aktivister. Her et eks. fra DR 2:
 
·  16/10-09 Deadline, DR2 – Igen bombeangreb i Pakistan (interview med Mona Sheikh).

Mona Sheikh, Ph.d.: … man kan lidt forsimplet sige, at der er de her to typer fraktioner. Dem der er blevet talebaniseret efter 2001, fordi de er imod fremmede besættelsestropper i Afghanistan, og de anser kun fremmede besættelsestropper for at være legitime bombemål, og på den anden sige, de her, som du siger – transnationale aktivister eller al-Qaeda-relaterede aktivister, som har allieret sig med nogle af de her Talebangrupper, som også, altså kæmper mod et mere symbolsk repræsentation af Vesten.

Mads Brügger, DR2: Du siger aktivister i stedet for terrorister?

Mona Sheikh: Altså, det kommer jo an på hvordan man ser det. Altså de anvender vold, så på den måde kan man sige, at voldsanvendelse er altid problematisk, og derfor kan det være terroristisk, men.. (afbrydes).

Mads Brügger: – men hvad er det der foregår i Pakistan nu. Er det en terrorkampagne, eller er det en islamistisk revolution, er det en frihedskamp, hvis du skal sætte ord på det. Hvad er det så, vi er vidne til?

Mona Sheikh: Jeg tror det vigtigste, er at holde fast i, at Taleban ikke er en enhedsaktør i Pakistan, og faktisk heller ikke i Afghanistan
Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk