Teologien bag voldtægter: vantro kvinder er lig svin og ekskrementer

DE ISLAMISKE PRINCIPPER

En væsentlig forståelse for, hvorfor ikkemuslimer (såkaldte vantro) behandles anderledes og per definition er diskrimineret i islamisk religion og lovgivning, fremgår af "de islamiske principper", som viser ren-urenheds konceptets følger for samfundet:
"Uren er enhver ikkemuslim, også hans hår, negle, skæg og alle sekreter fra hans krop. Uren er enhver, der benægter Guds eksistens, eller som ikke tror på hans profet Muhammad eller dennes principper. Lim og euforiserende stoffer er urene, men opium og hash er det ikke. Man må ikke berøre Koranen med noget urent eller lægge den på noget urent. Man må ikke give Koranen til en utro - det anbefales endda at rive den ud af hans hænder. Det er forbudt at foretage sin bøn a) i badet, b) i saltholdig jord, c) overfor en anden person, d) overfor en åben dør, e) på en hovedgade eller lign., f) foran et bål eller en lampe, g) i køkkenet, hvor der er en ovn, h) foran et toilet i) foran et portræt, j) foran en, som har ejakuleret, men endnu ikke har vasket sig, h) i et værelse, hvor der er et fotografi, i) overfor en grav; på en kirkegård. Hvis en flue kommer ind i munden under fasteperioden behøver man ikke trække den ud, men hvis det er nødvendigt og fremtvinger opkastninger, annullerer dette fasten. Hvis man har spist noget urent skal man ikke prøve at få det op, som allerede er nede i maven.
Det er absolut forbudt at arbejde i et foretagende, der er jødisk eller bringer hjælp til Israel - det er en skam at have en jødisk chef. Ethvert urent kødprodukt fra vantro lande er strengt forbudt.
Handel med kød, fedt og skind er tilladt, hvis sælgeren et muslim, men forbudt, hvis køberne ved, at denne muslim har fået det af en vantro." .

“Enhver mand eller kvinde, der fornægter Allah og ikke tror på hans profet Muhammad, er uren på samme måde som ekskrementer, urin, hunde og svin. Det er de også, hvis de betvivler et eneste af disse principper.”
“Uren er enhver ikkemuslim, også hans hår, negle, skæg og alle sekreter fra hans krop. Uren er enhver, som benægter Allahs eksistens og som ikke tror på hans profet Muhammad og hans principper”.
“Det seksuelt umodne barn er urent, hvis hans forældre eller forfædre ikke er muslimer, men hvis der er en muslim blandt hans forfædre, er han ren......."
”Madrester efter svin, en hund eller en ikkemuslimsk mand eller kvinde er urene”(Ayatollah Khomeini; “Principes”, Editions:Libres-Hallier, Paris 1979).
Herudover er et dødt menneske urent. Kvinder er urene i en lang række sammenhænge, især omkring fødsel og menstruation. Af samme grund er en nyfødts hår urent. Derfor barberer nogle det af.Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk