Asma, islamisk kulturcenter og tørklædet

Vantro kvinder i Koranen og islamisk lov

 

 

Asma fra DR 2 udsendelserne onsdag er talskvinde for flere af følgende organisationer i deres politianmeldelser mod Jyllandsposten. De organisationer, som hun samarbejder med, er bla.a. Islamisk Kulturcenter og Islamisk trosamfund, hvis officielle holdning til vantro kvinder ses nedenfor

 

Du bør ikke vise respekt for kvinder uden tørklæde

 

Mufti Shahid Medhi; øverste sunnimuslimske gejstlige i Danmark og mufti for tre moskeer i København, og leder af ” Islamisk Kulturcenter”, Brønshøj.

 

”Kvinder har ikke krav på respekt, når de går rundt uden tørklæde. Og dermed er de selv skyld i det, når de bliver overfaldet”(DR2 Tal med Gud, 22.9.04).

 

”Al den kriminalitet, der sker mod kvinder, er fordi de ikke er tildækkede. Når de ikke er tildækkede, har man ikke respekt for dem”. ”Hun adlyder ikke sin herre og skaber, der to steder i Koranen har beordret hende til at dække sig”.

 

”Kvinder gør det rene samfund beskidt, når de går rundt uden tørklæde. De har ikke krav på respekt og er ikke værdifulde som dem, der bærer tørklæde”.

 

”Det er dels kvindernes egen skyld, hvis de bliver voldtaget og dels samfundets skyld. Deres påklædning er et samfundsproblem”.

 

Kvinder skal bære tørklæde hvis de skal have nogens respekt”.(Udtalt til BT 23.9.2004.)

 

”Så vil der komme mere respekt omkring kvinder. Tørklædet er jo en måde, kvinder kan beskytte sig på. Ellers ligner de jo en billig vare, der bliver solgt ude på gaden. Det er meget umoralsk at rende rundt uden”. Kun muftien kan udstede gyldige fatwaer. (Mufti Shahid Medhi har 11 års islamiske studier ved muslimske universiteter bag sig).

 

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk