Hamas talsmand udtaler at alle jøder skal dræbes

april 2007 Hamas opfordrer til folkedrab på jøderne  
Eftersom Hamas søger at opnå international anerkendelse ved at anslå en forsonlig tone på engelsk, så fortsætter opfordringerne på arabisk om folkedrab på jøderne. Denne metode kaldes taqija og er en metode som Allah har givet de troende i kampen mod de vantro ikke-muslimer. I en netop afholdt ferdagsbøn på det palæstinensiske TV, gjorde Hamas talsmand Dr. Ismail Radwan det klart at den klassiske Hamas lære, som anført i Koran og hadith om jødernes udryddelse før dommedag ikke kan forandres. Han gentog:
”Timen – den Islamiske genopstandelse og tidens afslutning – er helt bogstaveligt afhængig af, at alle jøderne bliver dræbt af muslimerne.”
”De resterende jøder vil uden held prøve at gemme sig, men klipperne og træerne vil afsløre dem, hvor de vil råbe ud ” der en  jøde bag mig, dræb ham!” Da vil alle jøder blive udryddet jævnfør islams skrifter.  
Men: ” ...det kan kun ske ved brug af geværer, Israel vil blive ødelagt gennem dødelig vold.”  Talsmanden fra Hamas afsluttede fredagsbønnen i moskeen med bønnen til Allah om at ” fjerne” Israel og USA.Dødsdømt for at vanhellige Koranen
19. apr. 2007 00.19 Udland      En ægyptisk mand, der lever i byen Arar i det nordlige Saudi Arabien, er blevet dødsdømt for at have vanhelliget Koranen. Det skete da manden, der er apoteker i byen, glemte Koranen på et toilet ved en moske.   Ifølge Reuters har han erklæret sig skyldig. Han blev dømt til døden for at have overtrådt de regler som er sat af Gud. Saudi
Arabien henretter dødsdømte ved halshugning. (DR)


Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk