De vantro som urene/mindreværdige
skrevet af A. Khomeini
Denne artikel har tidl. vret bragt i De islamiske principper


En væsentlig forståelse for, hvorfor ikke-muslimer (såkaldte vantro) behandles anderledes og per definition er diskrimineret i islamisk religion og lovgivning, fremgår af "de islamiske principper", som viser ren-urenheds konceptets følger for samfundet:
"Uren er enhver ikke-muslim, også hans hår, negle, skæg og alle sekreter fra hans krop. Uren er enhver, der benægter Guds eksistens, eller som ikke tror på hans profet Muhammad eller dennes principper.
Det er absolut forbudt at arbejde i et foretagende, der er jødisk eller bringer hjælp til Israel - det er en skam at have en jødisk chef. Ethvert urent kødprodukt fra vantro lande er strengt forbudt.
Handel med kød, fedt og skind er tilladt, hvis sælgeren er muslim, men forbudt, hvis køberne ved, at denne muslim har fået det af en vantro."

“Enhver mand eller kvinde, der fornægter Allah og ikke tror på hans profet Muhammad, er uren på samme måde som ekskrementer, urin, hunde og svin. Det er de også, hvis de betvivler et eneste af disse principper.”

“Uren er enhver ikkemuslim, også hans hår, negle, skæg og alle sekreter fra hans krop. Uren er enhver, som benægter Allahs eksistens og som ikke tror på hans profet Muhammad og hans principper”.

“Det seksuelt umodne barn er urent, hvis hans forældre eller forfædre ikke er muslimer, men hvis der er en muslim blandt hans forfædre, er han ren......."

”Madrester efter svin, en hund eller en ikke-muslimsk mand eller kvinde er urene” (Ayatollah Khomeini; “Principes”, Editions:Libres-Hallier, Paris 1979).Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk