Bosniens 1.præsident og hans vison for en islamisk europæisk stat.
skrevet af NER

Den islamiske Erklæring

I 1970 skrev Alija Izetbegovic sit kampskrift: Den islamiske Erklæring. Alija Izetbegovic er Bosniens tidligere præsident. Han stod i spidsen for etnisk oprydning i Bosnien og for oprettelsen af en muslimsk, bosnisk stat. Så han er ikke en hr. hvem som helst. Ingen kan udtale sig om, hvordan det ville se ud i Danmark, hvis han fik adgang til at omdanne et europæisk land. Her skal vi se på, hvordan ”Den islamiske Erklæring” kan finde anvendelse på politiske og religiøse forhold. For nærmere læsning kan anbefales originalkilden: The Islamic Declaration, Sarajevo 1970.
Den er vigtig, da den er en politisk beskrivelse af kommende moderne islamiske stater i Europa af en anerkendt europæisk statsmand:
”Alt hvad der skiller det islamiske samfund…: sekter, foreninger og politiske partier, er imod princippet om (islamisk) enhed, og skal som sådan fjernes og elimineres”(pkt.4s.28),
”Presse, radio, TV og film skal kontrolleres af folk med en indiskutabel is- lamisk autoritet. Perversioner og degenera-tioner skal ikke være tilladt”(pkt. 11s.33)”
Hvis europæiske lande skal opbygges efter Alija Izetbegovic’ tanke, vil der blive ét bestemmende princip: Islam, sådan som det er beskrevet i koranen, shariaen og Muhammeds levned. Der vil blive censur, så kun tekster, udtalelser og publiceringer, der er i overensstemmelse med islams verdensorden, vil blive tolereret.
Folk bliver ikke frie individer. Ingen viger uden om den muslimske enhed. Alle agerer i gruppe under regler og anvisninger fra islams ledere, ofte en imam. Dertil bliver medarbejdere i presse, radio, fjernsyn og film undersøgt og overvåget for deres betingelsesløse, islamiske moral og intellektuelle autoritet. Politiske partier, foreninger og andre sammenslutninger på ideologisk basis skal høre op. Hermed ophører vore begreber: Demokrati og civilisation. Der bliver kun èt gyldigt princip: Den islamiske verdensorden. N.E.R.Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk